01. Branding

Branding is het proces van het vormgeven en beheren van de perceptie van een merk/bedirjf. Het is essentieel omdat het zorgt voor herkenbaarheid, onderscheidend vermogen, geloofwaardigheid en vertrouwen bij consumenten. Het draagt bij aan het opbouwen van loyaliteit en het aantrekken van de juiste doelgroep. De focus ligt op het creëren van onderscheidende branding, aan de hand van een brandbook inclusief logo. Elk ontwerp is doordacht, met aandacht voor detail en creativiteit, zodat jouw merk zich kan onderscheiden.

 

Heb jij vragen over branding? Neem gerust contact op.

Web grafisch vormgever

02. Webdesign + ontwikkeling

Webdesign richt zich op de visuele aspecten en de gebruikerservaring van een website. Het omvat het ontwerpen van de lay-out, kleuren, typografie, afbeeldingen en andere grafische elementen op een website. Het doel van webdesign is om een aantrekkelijke en functionele gebruikersinterface te creëren die de bezoeker aanspreekt en de navigatie vergemakkelijkt. Webontwikkeling zorgt ervoor dat het webdesign tot leven komt en dat de website goed functioneert. Laat jouw online aanwezigheid opvallen met een website die de kern van jouw boodschap weerspiegelt.

 

Heb jij vragen over webdesign + ontwikkeling? Neem gerust contact op.

Dienst social media

03. Social media

Social media vormt een essentieel onderdeel van het hedendaagse merkidentiteit. Het is de brug tussen merken en hun doelgroep, en het biedt een krachtig platform om de merkperceptie te vormen en te beïnvloeden. Door actief content te creëren en dit strategisch te plannen, kunnen merken hun zichtbaarheid vergroten, direct in contact komen met hun publiek en waardevolle relaties opbouwen.

03.01 UGC

User-Generated Content (UGC) is een van de meest recente ontwikkelingen binnen social media marketing. Terwijl het in de VS al veel wordt toegepast, wint het in Nederland snel aan populariteit. Het kenmerkt zich door zijn authenticiteit en activeert consumenten actief bij het vormgeven van de merkperceptie, wat leidt tot een krachtige interactie tussen merk en publiek. Arlette Ntantu is tevens inzetbaar als (UGC)model en weet op unieke wijze bij te dragen aan het versterken van jouw merkcontent.

 

Heb jij vragen over social media en UGC? Neem gerust contact op.

04. Print

Print is het medium dat tastbaarheid toevoegt aan de identiteit van een merk.Het belang van print binnen branding ligt in de grijpbare ervaring die het creëert voor consumenten. Het biedt een meetbare en tastbare manier om het merk te presenteren en zorgt voor een blijvende indruk bij het publiek. Elk printontwerp wordt met zorg en precisie vervaardigd, met aandacht voor de kleinste details en een creatieve benadering, waardoor het merk zich kan onderscheiden, zelfs op fysiek niveau. Denk bij print aan visitekaartjes, flyers, brochures, poster, banners, (product)verpakkingen), tijdschriften en/of pagina’s.

 

Heb jij vragen over print? Neem gerust contact op.

Staat hetgeen waar jij naar opzoek bent hier niet tussen? Of benieuwd naar de tarieven?

arlettentantu@gmail.com | Grafisch vormgever Amsterdam